Wat kan Valva Technische dienstverlening voor u betekenen

Valva Technische Dienstverlening is een jong dynamisch bedrijf met een hart voor techniek. Wij zijn gevestigd in Tiel, in het midden van het land.


Veel mensen hebben kleine klussen te doen in huis waar men zelf niet aan toe komt of niet weet hoe dit aan te pakken. Dit kan variƫren van het plaatsen van een wandcontactdoos tot aan het vervangen van een groepenkast of van het leggen van een laminaatvloer tot aan het verbouwen van een badkamer. Heeft u van deze klussen nog te doen? Valva Technische Dienstverlening kan u hierbij helpen.

Heeft u een grote zolder waar u wel een extra kamer wilt creƫren? Valva Technische Dienstverlening kan u helpen met het plaatsen van een wand en/of verplaatsen van elektra. Maar ook met het verplaatsen van leidingen met een keukenverbouwing en het aanbrengen/vervangen van schakelmateriaal.

Tegenwoordig wordt er steeds meer ingebroken in onze woningen en bedrijven. Veel bedrijven hebben daarom alarminstallaties. Echter voor de meeste mensen is het een grote investering en kunt u zich afvragen of er geen eenvoudigere manier is. De inbrekers worden niet graag in het licht gezet tijdens hun ‘’werkzaamheden’’. Hierbij kan Valva Technische Dienstverlening u helpen, door de juiste verlichting en sensoren aan te brengen in en om uw woning.Wij zijn VCA-VOL en NEN3140 gecertificeerd.

img