producten en diensten


Aanleg buitenverlichting, sensoren en tijdschakelaars

Wij kunnen voor u buitenverlichting aanpassen maar ook van het begin tot het eind nieuw aanleggen geheel naar uw wensen.


Aanbreng inbraak werende middelen

Preventie wordt de laatste jaren steeds belangrijker in Nederland. Grote verzekeraars geven niet voor niets het signaal ´voorkomen is beter dan verzekeren´. Als je bijvoorbeeld te maken krijgt met een inbraak keert je verzekering de materiële schade uit, maar daar krijg je niet je gevoel van veiligheid mee terug. Preventie is dé oplossing om dit te voorkomen en te beschermen wat echt belangrijk is!
Valva Technische Dienstverlening wil u hierbij graag helpen. Wij kunnen u van dienst zijn door inbraak werende middelen en veiligheidsmiddelen aan te brengen in en om uw woning.


Aanleg groepenkast

Voor uitbreiding van uw elektrisch netwerk kan het mogelijk zijn dat er een nieuwe groepenkast bijgezet moet worden. Wij zorgen voor de benodigde materialen en leggen voor uw vakkundig een nieuwe groepenkast aan.


Aanleg stopcontacten

Ervaring van de meeste mensen is dat je nooit genoeg stopcontacten hebt in je huis. Soms is er een bepaalde plaats waarvan je denkt dat het handig zou zijn om juist daar een extra stopcontact te hebben zodat je niet meer met de vervelende verlengsnoeren hoeft te werken. Valva Technische Dienstverlening zorgt ervoor dat u de verlengsnoeren het huis uit kunt doen en van het gemak van een nieuw stopcontact op uw gewenste plaats gebruik kunt gaan maken.


Leidingen verleggen

Bij verbouwingen komt het regelmatig voor dat er leidingen verlegd moeten gaan worden. Bijvoorbeeld een keukenverbouwing, er wordt een nieuwe keuken uitgezocht en deze moet geplaatst gaan worden. Echter je komt erachter dat de elektriciteit op precies de verkeerde plaats zit want de magnetron komt nu links te staan in plaats van rechts. Geen probleem, Valva Technische Dienstverlening zorgt ervoor dat de leidingen netjes in de muren worden verlegd en dat er nieuwe stopcontacten op de juiste, volgens tekening, plaats komen te zitten.
img