producten en diensten


Technische ondersteuning

Goed technisch personeel is schaars, dit ondervinden steeds meer bedrijven. Om de continuïteit in uw bedrijf te handhaven heeft u soms tijdelijk extra personeel nodig en hierin willen wij u graag helpen.
Wij ondersteunen op dit moment diverse bedrijven die graag gebruik maken van deze inzet. Onze medewerkers kunnen zowel zelfstandig als in teamverband ingezet worden. Dit is een groot voordeel omdat bedrijven in drukke tijden geen extra personeel hoeven aan te nemen en uw team kan gewoon door functioneren.

 

Machine onderhoud

Bij onderhoud wordt vaak alleen maar gedacht aan mechanisch onderhoud maar ook elektrisch onderhoud is hierbij zeer belangrijk. Slecht elektrisch onderhoud kan onduidelijke storingen geven aan een machine of installatie. Bijvoorbeeld als er relais slecht contact maakt waardoor de relais of motor doorbrandt.
Het continue oplossen van storingen is geen goed (industrieel) onderhoud: Het verstoort het productieproces en de kosten van onderhoud zijn niet te overzien. Een storing treedt vaak op wanneer het machineonderhoud niet frequent wordt uitgevoerd waardoor de kosten van onderhoud van een machine vaak hoger uitvalt.

 

Preventief onderhoud
Niemand wil uitval op machines en dit is onder andere te ondervangen door preventief onderhoud toe te passen op de machines. Door regelmatig de machines te onderhouden en inspecteren kan uitval voorkomen worden. De aanpak en frequentie van onderhoud varieert per machine en wordt tevens bepaald door factoren als de hoeveelheid draaiuren met de daarbij horende slijtage van een machine. Wij kunnen hierin adviseren op basis van de gegevens van de machine en onze ervaring hierin.


Periodiek onderhoud

Tijdens dit onderhoud vervangen wij onderdelen en voeren wij werkzaamheden uit die zijn vastgelegd tijdens inspecties. Deze werkzaamheden kunnen wij zelfstandig of onder leiding van uw technische dienst uitvoeren.

 

Onderhoudscontracten

Wij kunnen ook op contractbasis werkzaamheden aan uw machines uitvoeren. Dit is voornamelijk interessant wanneer werkzaamheden frequent voorkomen. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen wij u hierin adviseren.

 

Machine reparatie

Valva Technische Dienstverlening is in staat om vele reparatie uit te voeren aan een groot aantal machines en installaties. Door onze ervaring en ons uitgebreid netwerk zijn wij in staat deze kennis toe te passen. Over veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken ons personeel is gecertificeerd.
Onze service is gericht op het zo snel mogelijk oplossen van problemen en storingen.


Mechanische techniek

Valva Technische Dienstverlening is ook in staat om de juiste aanpassingen te maken in uw bestaande installaties en machines. Maar ook kunnen wij voor u nieuwe installaties en machines monteren en opbouwen.


Besturingstechniek

Valva Technische Dienstverlening heeft een ruime ervaring in het ontwerpen en bouwen van schakelkasten. Wij kunnen ook uw oude besturingssystemen omzetten naar nieuwe besturingssystemen, hardware en softwarematig. Wij maken ook aanpassingen in uw bestaande besturingssystemen.


Electrotechniek

Valva Technische Dienstverlening kan ook voor u elektrische groepen aanpassen of nieuw aanleggen.
Hierbij hoort ook het verleggen van leidingen i.v.m. het aanleggen van een nieuwe groep.
img