Laatste Nieuws

12-10-2012


Lancering van de website,
na maanden van werken zijn we ontzettend tevreden met het resultaat.


 


 


   Wie is VALVA Technische dienstverlening


Valva Technische Dienstverlening biedt bedrijven de mogelijkheid om alle voordelen van uitbesteding te benutten.
Door gedeeltelijke of gehele uitbesteding van het onderhoud van uw machinepark,
verhoogt u de flexibiliteit en u werkt kosten besparend.

Door onze ervaring biedt Valva Technische Dienstverlening u vakmanschap en kwaliteit zodat u kunt profiteren van een doelgerichte uitvoering van alle technische werkzaamheden.
Dat kunnen losse projecten zijn zoals machinebouw of tijdelijke ondersteuning van uw eigen technische dienst maar ook vaste werkzaamheden en uren waarvoor u ons inhuurt.

Valva Technische Dienstverlening wordt ingezet op diverse locaties.
Juist de allroundheid van Valva Technische Dienstverlening zorgt ervoor dat wij zowel zelfstandig als in teamverband kunnen worden ingezet. Dit is een groot voordeel omdat uw team gewoon door kan functioneren en wij onze expertise in uw werkzaamheden inpassen. Daarnaast kunnen wij omdat centraal in Nederland gevestigd zijn overal in ingezet worden.
Wij hebben contacten met leveranciers van machines en onderhoudsmiddelen in binnen- en buitenland.


Wij zijn VCA-VOL en NEN3140 gecertificeerd.

img

ReacTIESimgJeroen van Hees | IMT BV
In een onstuimige periode waarbij er veel werkverzet moest worden, hebben wij de perfecte noodzakelijke capaciteitsuitbreiding gevonden in de vorm van Valva. Vanaf het eerste contact was er het vertrouwen dat Valva de paneelbouw aan kon pakken zonder veel instructie en begeleiding. Mede door deze zelfstandigheid hebben wij het project niet alleen op tijd kunnen uitleveren, maar is ook de installatie en de ingebruikname zonder problemen verlopen. Hiermee heeft IMT aan haar verplichtingen voldaan en is er weer een offshore platform voor vele jaren voorzien een van onze systemen. Valva, bedankt!


 
 wAAROM VALVAimgOnderhoud
Valva Technische Dienstverlening heeft een ruime ervaring in het onderhouden van machineparken.
imgMachinebouw
Valva Technische Dienstverlening kan u van dienst zijn bij het bouwen van o.a. machines en schakelkasten volgens uw specifieke wensen.
imgTechnische Dienst
Valva Technische Dienstverlening kan voor u een technische dienst binnen uw bedrijf opzetten of kan u helpen uw technische dienst te ondersteunen/verbeteren.